BADTUNNOR I PLAST - SpaDealers

Badtunnor i plast

Våra badtunnor i plast som levereras monterade är tillverkade i polyetenplast med vedkamin eller gasolkamin.

Så här bygger vi vår badtunna i plast!

FINNTub är vår badtunna i plast med utvändig effektiv (25 kW) vedeldad kamin. Vedkaminen är tillverkad i rostfri dubbelmantlad marinaluminium som snabbt uppnår rätt arbetstemperatur vilket är viktigt för att minimera beläggningar på kaminens invändiga väggar. Det är också viktigt med tanke på rökutvecklingen och effektiv förbränning för en renare miljö. Eftersom kaminen är placerad på utsidan tar den inte heller utrymme inuti badtunnan som då helt kan användas för det ändamål som den är avsedd.

City-Baljan, en badtunna för dig som bor i tätbebyggt område!

Vår City- serie av badtunnor med gasoluppvärmning ( 24 kW ), City-Baljan, är en bekväm lösning för dig som bor i tätbebyggelse och vill ha en förmånlig badtunna med snabb uppvärmning. Med gasolkamin som uppvärmning till din badtunna slipper du all rök och extra arbete som vedeldning innebär. Så kan du bada i lugn och ro och dina grannar behöver inte heller klaga på den rök som en vedeldad badtunna kan ge upphov till.

SpaDealers badtunnor kan fås med vedeldning, gasol eller eluppvärmning.

Som plastmaterial använder SpaDealers polyeten.

är en slitstark och värmetålig plast som används till allt från plastpåsar till stora plastkontainers. Passar också bra som material i utomhusspa och badtunnor. Den finns som enfärgad eller ”marmorerad” beroende på tillverkningsmetod. Polyeten tillhör de mest attraktiva plasterna för återvinning och utgör den dominerande mängden. Polyeten som material har låg miljö- och hälsorisk men skall inte upphettas. Generellt kan sägas om alla plaster att det är materialets tjocklek och själva designen som bestämmer stabiliteten. Tunnare material ger inbesparingar på tillverkningskostnader men är negativt för produktens hållbarhet.

Kunders åsikter om våra produkter

Effektiv isolering för badtunna gör uppvärmningen snabbare - håller temperaturen längre då värmen stängs av!

Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.