BADTUNNOR I TRÄ

SpaDealers badtunnor är tillverkade av värmebehandlad furu och det gör våra badtunnor läckagefria. Färgen är brun rakt igenom. Värmebehandlingen sker med hög värme och ånga. Ett miljövänligt material utan kemikalier och andra tillsatser.

Läs mera om värmebehandlad furu

 • Basic

  Detta är vår traditionella badtunna i trä som tillverkas i värmebehandlad furu och som uppvärmning kan väljas vedeldad utvändig kamin eller gasolkamin. Dessutom finns den också som eluppvärmd version inklusive filtrering.
 • Exclusive

  Denna modell har som namnet antyder något extra. Trämaterialet som är värmebehandlad furu har också en genomskinlig plastyta på innervägg och botten samt löstagbara bänkar för enkel rengöring. Vattenet kan värmas upp med vedeldad utvändig kamin eller gasolkamin. Modellen finns också som eluppvärmd version inklusive filtrering.
 • Prestige

  Den mest avancerade och lyxiga modellen med en fast bänkkonstruktion som betyder att inget vatten finns under bänkarna. Innerytan som är plastad som är plastad är lätt att hålla ren. Som uppvärmningsalternativ finns vedeldad utvändig kamin eller gasolkamin. För användning i klimat eller inomhus så finns den också med eluppvärmning inklusive filtrering.
 • Relax

  Relax är vår minsta modell för 1-2 personer från enkel bastusvalkare till lyxigt spabad. Den kan också fås med plastad inneryta och uppvärmning med vedkamin eller gasolkamin. En helsioslerad modell med elvärme, filtrering och plastad inneryta finns också.

SpaDealers badtunnor kan fås med vedeldning, gasol eller eluppvärmning. Läs mera om uppvärmning här

Kunders åsikter om våra produkter