SPADEALERS - Ett familjeägt företag som tillverkar bad- och bastuprodukter

spadealers

SpaDealers är ett finlandssvenskt familjeföretag grundat 1981 och beläget på Finlands västkust. Sedan 2003 ligger verksamhetsfokus på olika typer av bad- och spaprodukter: spadbad, bubbelbad, badtunnor, bastutunnor samt tillbehör till dessa.

Egen produktutveckling

En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan har etablerat oss som en av de ledande innovatörerna i denna bransch. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion.
Förstklassig tillverkning

Produkterna tillverkas i egna lokaler och med egen maskinpark i Korsnäs. En stor del av produktionen görs med CNC maskiner.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Export till andra länder

Försäljning till andra länder är en viktig del i vår försäljning då den inhemska marknaden är både begränsad och säsongsbetonad och våra produkter exporteras till ett flertal länder.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Stort täckande sortiment

SpaDealers är stolta över att kunna erbjuda marknadens största sortiment av olika badmodeller tillverkade i äkta finländsk värmebehandlad furu. Utöver detta har vi också vedeldade och gasoluppvärmda badtunnor och spabad i olika plastmaterial som polyeten, akryl och glasfiber. I sortimentet ingår också bastu för utomhus samt tillbehör inom området bad och bastu.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Kvalitet och service

”Where Quality and Service meet” är vårt varumärke och din nöjdhet som kund är vår viktigaste målsättning. Egen planering, utveckling och tillverkning ger full insyn i hela processen som garanterar hög produktkvalitet, produkt- och servicekännedom. Vi känner till och följer gällande krav och lagar som berör vår verksamhet och produkter. Med oss som leverantör skall du kunna känna dig säker och trygg med ditt val.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder


spadealers spadealers