AquaStar - Spadealers

Polar AquaStar utebad - för bekvämt året runt brukLäs vår guide för att välja utebad här!

ETT MÄSTERLIGT HANTVERK I VÄRMEBEHANDLAD FURU OCH PLASTAD INNERYTA

Unna dig lite lyx och välgörande massage i tempererat vatten för den perfekta avkopplingen.

AquaStar är ett lyxigt spabad som tillverkas i värmebehandlad furu. Den invändiga diametern är 150 eller 180 cm och där finns 6 resp. 8 st bänkar. AquaStar har automatisk filtrering som standard och termostatstyrd värme samt 4 st massagesäten med 6 st jets vardera. Dessutom ingår ett bubbelsystem och isolerat lock.Den breda sargen har notningar, liknande ett båtdäck, och ytan är plastad med ett polyuretanbaserat elastiskt och genomskinligt plastmaterial (TubCoat). Samma teknik har också använts på insidan, botten och bänkar.


Polar AquaStar 150
Polar AquaStar 180


AQUASTAR 150/180
  • Helisolerad
  • Automatisk filtrering
  • Termostatstyrd elvärme
  • Bubbelsystem
  • Massagesystem
  • Isolerat lock
  • Låg energiförbrukning
  • Elektroniskt styrsystem
  • Tömning av vatten sker bekvämt från ett och samma ställe

Med "SpaTouch" styr du enkelt de olika funktionerna.

Ledbelysning som automatiskt skiftar i olika färger finns som tillval

ISOLERING, FILTRERING OCH MASSAGEFilter, pumpar, elvärmare, styrningselektronik finns väl skyddat innanför de isolerade väggarna och bottenplattan. I varje hörn finns 2 st serviceluckor som är lätta att öppna och stänga vid behov.

En pump på 550 W sköter cirkulationen för filtrering och värme. En luftpump på 700 W ger luft till det kraftfulla bubbelsystemet.


En 40 mm:s hård polyuretanisolering skyddar känsliga delar som pumpar och anslutningar effektivt från frostskador. Den kompletta isoleringen består dessutom av ett isolerat lock.

Effektivt lamellfilter med en filtreringsyta på 9,3 m². Rengörs med jämna mellanrum beroende på användning.


Vattenflödet för de 4 massageplatserna fås från två kraftiga pumpar på 900 W vardera.

Elförbrukningen för underhållsvärme och filtrering är kring 5 kWh per dygn vid en vattentemperatur på 37°C. Konstruktionen har inga problem att klara kyla ner till -30 °C.Isoleringsprincipen

I AquaStar hålls kylan ute även när det är som kallast. Allt är väl isolerat även under ett långvarigt strömavbrott. Konstruktionen har inga problem att klara kyla ner till -30 °C.Vattenhygien är viktigt!
Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.