Exclusive badtunna - Spadealers

Exclusive badtunnaLäs vår guide för att välja utebad här!

HT150 / 180 EXCLUSIVE

HT150 Exclusive Wood
HT180 Exclusive Wood
Skräddarsy en Exclusive HT50EW1 i 3D

Den traditionella runda badtunnan kan också fås med plastade sidor och botten. Sidorna är gjorda i moduler, antingen 6 eller 8 st beroende på om diametern är 150 cm (HT150) eller 180 cm (HT180) och belagt med ett elastiskt genomskinligt plastmaterial (TubCoat) som ger enklare rengöring. Mellan varje sidostav och bottenbräda läggs en fogmassa innan den maskinbearbetas och plastas. Det håller ihop modulen och gör den lätt att rengöra. Botten som är i 3 delar är gjord på liknande sätt.

Inre diameter är 150 cm, vattenmängd 1200 l, alternativt diameter 180 cm, vattenmängd 1600 l. Enkel och snabb montering som dock kräver noggranhet och att medföljande anvisningar följs. Alla ingående delar är förbearbetade. Det enda du behöver är en gummihammare, skruvdragare, skiftnyckel eller liknande.

Monteringen av de färdiga modulerna görs snabbt och enkelt. För sammafogning mellan varje modul används en speciell fogmassa som också ingår. Badtunnan spänns ihop med rostfria spännband på samma sätt som Basic modellerna. I standardutförande ingår förutom det som nämnts, säten, sarg, uppvärmning med tillhörande genomföringar beroende på valt uppvärmningssätt.

Avtappningskran finns färdigt ansluten i det undre cirkulationsröret som kommer ut under botten. Om avtappningen behöver dras längre bort går det att förlänga med 32 mm slang. Lock, trappor, bubbel- och filtreringssystem, undervattensbelysning finns också som tillval.

Läs vad andra tycker om Exclusive

Exclusive
  • Modulsystem (plastat)
  • Enkelt att montera
  • Löstagbara säten
  • Utvänding kamin
  • Lätt att hålla ren

HT150 Exclusive Electric
HT180 Exclusive Electric

HT150/180 Exclusive finns också som "Electric" med filtrering/eluppvärmning, specialtrappa, lock och bubbelsystem. Till denna kan också vedkamin anslutas.

Läs våra rekommendationer om filtrering.Vattenhygien är viktigt!Plastad insida
Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.