Reningsverk med patronfilter för effektiv filtrering - SpaDealers

Filtreringssystem med patronfilter

Vårt filtreringssystem sparar vatten och uppvärmningskostnader. Kombinerat med termostatstyrd elvärmare så har vattnet alltid behaglig badtemperatur. Ett bekvämt sätt att ha tillgång till rent och varmt vatten när du själv önskar det. För att få en effektiv filtrering sugs vattnet både från botten och ytan via filtret och pumpas ut tillbaka i botten på motsatta sidan som där ytvattnet sugs in. På det sättet kommer allt vatten att passera filtret.

Bilden visar hur elvärmare kan anslutas. Läs mera om 3 kW värmare här


OBS! Bilden visar också anslutning för kamin kombinerad med filtrering.

(Detaljerad information här)


VARNING!

Då filtrering används är vatten och kyla ingen bra kombination. Även om risken inte är stor att det fryser då cirkulationen är i gång kan t.ex. ett kort strömavbrott orsaka allvarliga frysskador på utrustningen. Vi rekommenderar att alltid skydda mot sådant genom att isolera effektivt. Ett bra exempel på hur detta kan åtgärdas är våra Polar modeller. Ett annat är att inte ha systemet inkopplat då det finns fara för frysrisk. Tänk då också på att skydda anslutningsrör och kranar.

För mera information i konkreta frågor om filtrering kan vår kundtjänst kontaktas, +358 10 2395600, info@spadealers.fiBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.