Läckagefritt från början - Spadealers

SpaDealers ingångssida > Startsida > Badtunnor > Läckagefritt från början!


Läckagefritt från början

Bilderna visar hur en kvist från insidan kan åtgärdas om det behövs. För att vara säker på att inga läckage alls finns i t.ex. kvistar så är detta ett sätt att åtgärda det.

Det är då bäst att göra innan monteringen påbörjas. Det är ändå inte nödvändigt eftersom friska kvistar relativt snabbt sväller fast men den som vill ha en badtunna utan några som helst läckage är detta ett enkelt alternativ.

Fyll med mögelbeständigt transparent silikon och "jämna" ut med fingertoppen. För att avlägsna överflödigt silikon kan terpentin användas.

Om det finns spricka mellan spånt så leder det till läckage. Orsaken kan vara oförsiktighet vid montering av botten eller annat som gjort att bottenbrädor rört på sig. Det kan åtgärdas enkelt med silikon eller sikaflex. Bilderna visar hur det görs.

OBS! Om ni tänker plasta tunnan med TubCoat så åtgärdas kvistar och sprickor på ett annat sätt då TubCoat inte tar fast på silikon. Detta framgår i anvisning för TubCoat.


Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.