Prestige badtunna - Spadealers

Prestige badtunnaLäs vår guide för att välja utebad här!

HT150 / 180 PRESTIGE

HT150/180 Prestige är en badtunna som byggs i äkta finsk värmebehandlad furu. Sidorna är gjorda i moduler, antingen 6 eller 8 st beroende på om diametern är 150 cm (HT150) eller 180 cm (HT180) och belagt med ett elastiskt genomskinligt plastmaterial (TubCoat) som ger enklare rengöring. Mellan varje sidostav och bottenbräda läggs en fogmassa innan den maskinbearbetas och plastas. Det håller ihop modulen och gör den lätt att rengöra. Botten som är i 3 delar är gjord på liknande sätt. Bänksystemet är integrerat i botten och sida. Inget vatten finns under bänkarna. Fördelarna är bl.a. mindre vatten att värma upp och lättare rengöring.

Inre diameter är 150 cm (6 bänkar), vattenmängd 1000 l, alternativt diameter 180 cm (8 bänkar), vattenmängd 1600 l. I standardutförande ingår förutom det som nämnts, säten, sarg, uppvärmning med tillhörande genomföringar beroende på valt uppvärmningssätt.

Avtappningskran finns färdigt ansluten i det undre cirkulationsröret som kommer ut under botten. Om avtappningen behöver dras längre bort går det att förlänga med 32 mm slang. Lock, trappor, bubbel- och filtreringssystem, undervattensbelysning finns också som tillval.

HT150 Prestige Wood
HT180 Prestige Wood

  1. Bänksystemet är integrerat i botten och sida.
  2. Inget vatten finns under bänkarna.
  3. Mindre vatten att värma upp.
  4. Genomskinligt plastmaterial (TubCoat) på insidan.
  5. Enkel att rengöra.

HT150 Prestige Electric
HT180 Prestige ElectricHT150/180 Prestige finns också som "Electric" med filtrering/eluppvärmning, specialtrappa, lock och bubbelsystem. Till denna kan också vedkamin anslutas.

Bl.a. lock, filtreringssystem inkl. värmare, bubbelsystem och undervattensbelysning finns som tillval.Plastad insidaVattenhygien är viktigt!
Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.