Spadealers - Betalningssätt

Vi erbjuder följande betalningssätt för våra kunder:

Finland

Via följande finska nätbanker kan du betala med bankkoder:
Nordea
Danske Bank
Aktia
POP Pankki
Lähitapiola
OP Andelsbanken
Ålandsbanken
Sparbanken
Handelsbanken.
Faktura, delbetalning i euro (Finland):
Företagsfaktura, för B2B (business to business) kunder. Avgift tillkommer.
Faktura 14 dagar netto för privatkunder
Delbetalning för privatkunder

Hela världen

Du kan betala med följande kreditkort från alla länder:
VISA
VISA Electron
MasterCard
PayPal

Sverige

Du kan också som privatkund betala i kronor på faktura eller Delbetalning.
Faktura 14 dagar netto
Delbetalning
Plusgiro
(PG) 156 95 78-6

Finansiering:

Finland

Flexibel finansiering via Omalaina.fi!

SveaWebPay finns även som betalningsalternativ för våra kunder i Finland via webshoppens checkout, smidigt och enkelt för mindre summor! Läs också nedanför.

Sverige

Vi kan erbjuda delbetalning upp till 24 månader åt våra kunder bosatta i Sverige via SveaWebPay.
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Krediten kan betalas tillbaka i sin helhet närsomhelst.

Maxsumma för delbetalning är 100 000 kr i Sverige.

SveaWebPay räknare

Du kan skriva in en exempelsumma här under och få tillbaka en lista där olika delbetalningsalternativ framgår. Obs! Om euro valts som valuta, kommer svaren på finska:

Leveransvillkor

Delbetalning är en engångs kredit, med vilken du kan betala inköpet på en betalningsperiod som passar dig bäst och med en fast månadsrat. Du kan välja det lämpligaste betalningsalternativet från alternativen som erbjuds i nätbutiken. Köparen måste ha fyllt 21 år.

Du kan se dina öppna krediter från Mina Sidor.

Du kan kolla igenom villkoren på förhand härifrån (på finska): Allmänna villkor och Standardiserad europisk konsmentkreditinformation.

Användningen av Svea Ekonomis betalningsmetoder kräver ett godkänt kreditbeslut. När du ansöker om en kredit, ger du tillstånd att begära information från andra långivare på Suomen Asiakastieto Oys system för konsumentkreditinformation. Vi kommer också att kontrollera sökandens kreditinformation. En kund med ett negativt kreditbeslut har rätt att ansöka om ett nytt kreditbeslut på grund av ytterligare information genom att kontakta Svea Ekonomis kundservice.

Kontaktuppgifter och kundservice

Om du har frågor angående faktura eller delbetalning, kan du vara i kontakt med vår kundservice 09 4242 3330 (vardag 8–17) eller genom kontaktformulären.

Du kan se dina öppna krediter från Mina Sidor.

Svea Ekonomi följer lagen om personuppgifter. Läs vår sekretesspolicy här. För mera information om distansförsäljning och näthandel hittar ni på Svea Ekonomis nätsidor eller Konkurrens- och konsumentverkets nätsidor.

Svea Ekonomi / Betalningslösningar
Mechelingatan 1 a
00180 Helsingfors
www.svea.fi

Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.