Referenskund - Lena från Övermalax recenserar: Prestige

Kontakten med SpaDealers var smidig. Personen jag hade kontakt med ingav också ett trovärdigt intryck. Vi hade kontakt via telefon och e-post. Leveransen skedde på det viset att vi själva hämtade badtunnan med bil och släpkärra i Korsnäs när det var överenskommet.

Vi gjöt en 10 cm tjock betong platta på marken med isolering under och utanför en bit. Som grund för kamin satte vi stenplattor.

Monteringen av kaminen till den färdigmonterade badtunnan gick ganska bra. Anvisningarna läste vi nog igenom ett par gånger före det blev riktigt. Inga delar fattades.

Första gången vår familj använde badtunnan var nu i helgen. Vattnet vi hällde i var ca 18 grader och det tog 2 timmar att värma upp det till 30 grader. Då gick de första i men den ideala temperaturen är nog 35 grader sedan blir det för varmt. Alla tyckte att det var väldigt skönt och härligt. Badtunnan blev inhandlad för att få en ny upplevelse vid villan.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.