Referenskund - JAAKKO från Järvelä recenserar: Exclusive

Kontakten med SpaDealers var mycket smidigt. Jag fick offerten inom utsatt tid, och vi fick tillsammans detaljerna med monterandet genomgått smidigt. Badtunnan levererades just den dag som jag hade överenskommit med SpaDealers.

Monterandet av badtunnan gick riktigt bra för mig och min hjälpreda. Medföljande monteringsanvisningar var mycket bra.

Badtunnan har gett en helt ny perspektiv åt oss till sommarkvällarna. Från midsommaren framåt har vi njutit ute av bubbel några gånger per vecka, som mest har vi varit 8 personer på en gång.

Tillägsvärmaren med vilken man får värme-effekten höjd till 4,5kW, varmnar badet från 25 grader till 35 grader på ca 2-3 timmar, användandet av el är enkelt och smärtfritt för badet är inte meningen att användas vintertid, därför var denna version med elvärme och utan isolering passande för oss.


Vi har också satsat på vattenhygienen, vi tvättar tunnan en gån i veckan. Dessutom använder vi pH- och övriga kemikalier. På detta sätt har vi lyckats hålla vattnet rent, och badandet är fortfarande härligt njutbart.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.