Referenskund - Robert från Borgå recenserar: Exclusive

Hej!
Vi såg annonsen i Suomela tidningen, gick in på SpaDealers sidor och tyckte att produkten var fin, bra kvalitet mot många andra badtunnor. Vi såg att återförsäljaren fanns i Lovisa och frågade priser på två olika badtunnor. Åteförsäljaren tog kontakt via telefonen, vi diskuterade om vårt behov och fick en offert.

Vi valde Exclusive Wood och blev lovade att få den innom två veckor, och vi fick den.
Vi var 2 som monterade ihop badtunnan i vårt garage, läste noggrant igenom beskrivningarna och allt gick bra. Det tog en dag att bygga ihop den då fogar också måste torka innan plastning. Kvaliteten är bra, och tunnan är fin.

Här är bilder av underlag, ihopsättning och när den är klar. Vi byggde till på en gammal terass, så badtunnan blev lite högre upp.

Upplevelsen i badtunnan är otroligt skönt, avkopplande och när vi har bubbelsystemet så är det också masserande. Man helt enkelt " tömmer huvudet " och man trivs i den i timmar.

Robert, Borgå (Finland)Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.