Referenskund - Hilkka från Hamina recenserar:

Jag beställde på basen av offert/telefon. Betjäningen var berömlig vid offertbegäran och beställningsskedet. Jag fick svar på alla frågor. Leveransen kom då det var överenskommet. Kiitolinja skötte sin del berömligt.

Montering av bastutunnan:
Jag gjorde grundarbetet för bastun, satte cementplattor. Vi började monteringen med botten och innertak,monterade avlopp på plats. satte fyra sidostavar på plats. Sen började monteringens värsta skede, då innertaket skulle fås på plats. Detta lyckades till all tur fint efter några svettdroppar. Resten av monteringen gick sedan bra. spännbandena på plats. Monterade takstolarna. Satte sen bastuugnen och vattenbehållaren på plats.Jag undrade lite varför hålet i innertaket för skorstenen var så stort och varför hålet blev så stort hål mellan innertakets skyddsplåtsring och skorstenen.Satte takfilten på plats, "ventilationshatten" fattades från leveransen men den levererades snabbt. Sen fönstrena på plats. Till sist monterade vi sätena på plats. Sedan åkte vi och köpa stenar till ugnen och värmande av bastun kunde påbörjas.
Bastutunnans material/kvalitet var bra kvalitet. Man måste vara mycket nogrann att man inte skadar nånting, för om man hanterar materialet lite för hårdhänt eller slår lite för hårt med gummihammaren på stavarna så kan stavarna spricka sönder vid urfräsningen.Monteringen tog nog längre än vad vi trodde.Anvisningarna var nog tydliga och bra, men man måste nog fundera lite att man gjorde allt riktigt t.e.x. vart bastuugnen skulle placeras, är skorstenens genomföring på rätt ställe,då man vill ha dörren att öppna sig åt ett vist håll,vart skall man ställa belysningens tranformator, att det blir lite sydning på golvet för att tvättvattnet skall rinna åt rätt håll.

Bastun varmnade snabbt. Badet var skönt. Det var underbart att se från fönstret på solnedgången i led-ljus belysning.Plats för handduk kunde funderas ut,kunde man möjligtvis placera nånslags hängare utanför dörren. Dörrstoppare skulle också vara bra. En riktigt bra bastu för ett mindre sällskap.

h,
Hilkka PeltolaBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.