Referenskund - Yvonne o. hans från Västerhankmo recenserar: Prestige

1. Vi sökte en lämplig badtunna via Internet, och hade bekantat oss med SpaDealers modeller innan vi beslöt oss för att göra ett besök så att vi skulle få bekanta oss med olika alternativ. Det alternativ vi fastnat för redan då vi såg bilderna, en Prestige badtunna med genomskinligt plastmaterial på insidan, verkade passa oss också när vi såg hur en sådan tunna ser ut i verkligheten. Vi fick också olika tillbehör presenterade för oss, och beslöt oss för att ta en trappa, men inte t.ex. någon belysning eller något bubbelsystem, eftersom vi tänkte ha vår badtunna ute i skärgården.

Vi erbjöds olika alternativ när det gällde monteringen av badtunnan. Förutom alternativen att ta en färdigmonterad tunna eller en byggsats, kunde vi också få badtunnan delvis monterad för att underlätta transport ut till holmen och montering på platsen. Vi valde det sistnämnda alternativet. Leveranstiden sades vara 2-3 veckor, och SpaDealers uppfyllde det villkoret, efter drygt två veckor fick vi hämta vår delvis monterade badtunna i Korsnäs.

2. Monteringen fungerade planenligt. Vi var nöjda med kvaliteten på badtunnan och med de skriftliga och muntliga anvisningar som gavs oss.

3. Bilder som visar underlaget och hur underlaget byggts ska bifogas.
I anslutning till badtunnan byggde vi en fristående terrass. Under själva tunnan placerades tryckimpregnerat virke för att få lagom höjdskillnad mellan kaminen och tunnan.

4. Vi är mycket nöjda med badtunnan. Den används för avkoppling och trevligt umgänge med familj och vänner. Närheten till havet och naturen förstärker upplevelsen av frid och ro.

mvh
Yvonne och HansBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.