Referenskund - Stefan från Staffelbach recenserar: AquaKing

För ett år sedan köpte vi en badtunna med vedkaminen placerad inuti tunnan. Före varje bad var vi tvungna att värma upp vattnet med kaminen och vänta på badet skulle bli varmt. Vi tittade sedan på internet för en lösning, som kunde göra det möjligt att spontant gå i vattnet då man kände för ett bad. Vi stötte SpaDealers och blev intresserad av en Polar AquaKing Jets.

Tack vare snabba konsulteringar och snabba svar bestämde vi oss ganska snabbt. AquaKing badet levererades färdigmonterad. Vi var tvungna att ansluta pumpar och uppvärmning enighet med styrsystemet själva, men detta enkelt med de medföljande instruktionerna.

Efter anslutning av elen så kunde vi börja använda badet. Nu kan vi hoppa in när som helst och njuta av ett bad. Till avslappning kan man slå på bubbelsystemet eller massera ryggen med jetmassagen.

Den integrerade LED-belysningen ger en romantisk känsla av badupplevelsen i mörkret. Vi njuter särskilt av badet om det är kallt och snön faller, detta är verkligen vilosamt!

Den släta ytan förenklar rengöringen, alla platser är väl tillgängliga.

S. MorgenthalerBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.