Referenskund - Klaus från Särö recenserar: AquaKing

Det tog lång tid för oss att bestämma vilken badtunna vi ville ha. Först hade vi tänkt oss en badtunna med veduppvärmning, men då vi såg SpaDealers många möjligheter kunde vi inte riktigt bestämma oss. Valet stod mellan el- eller veduppvärmning. Efter många frågor och kantakter till SpaDealers och genomgång av instruktioner, bestämde vi oss för en kombination. Vi valde Polar AquaKing Jets med vedkamin som extra värmekälla då den uppfyllde alla våra krav med hänsyn till kvalitet och design.

Det gick nästan för snabbt med leveransen. Endast en vecka efter beställning blev två pallar levererade direkt till vårt garage och så var det bara att sätta i gång. På grund av novembervädret monterade jag det mesta av badet inne i garaget och monteringen är definitivt ett vår/sommarjobb. Det gick förhållnadevis lätt att montera. Styrofoamskivor, som skall skydda mot frost underifrån, placerades ut på underlaget som gjorts i förväg.

Vi är mycket nöjda och det verkar som om SpaDealers har ett bra koncept som lever upp till våra förväntningar. Dessutom har SpaDealers en vänlig och tillmötesgående kundbetjäning. De svarar på alla frågor, speciellt då jag var lite osäker på mina färdigheter att montera själv. När jag som kontorsarbetare kan montera en isolerad AquaKing komplett med bubbel, massage, värme och filtrering är det ett bevis för att SpaDealers har ett lätt och genomarbetat koncept.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.