Referenskund - Sara från Trångsund recenserar: Exclusive

Vi sökte på nätet efter badtunna och landade på SpaDealers hemsida. Vi bad om att blir kontaktade av en säljare direkt på hemsidan (VIP), vilket fungerade jättebra. Redan nästa dag blev vi kontaktade av en säljare och fick svar på de frågorna vi hade. Offerten fick vi bara kort tid efter och badtunnan levererades inom 2 veckor efter vår beställning. Killen som kom med lastbilen hjälpte till att få allt in i garaget, vilket var väldig uppskattat. Vi kontrollerade leveransen och inga skador upptäcktes.

Vi började med att läsa igenom bruksanvisningen och tittade på monteringsvideon. Bra att beskrivningen fanns på olika språk. Min fru är svensk och jag kommer från tysktalande delen av Schweiz.
Ingen av oss är hantverkare men vi fick ihop badtunnan utan problem. Våra moduler var redan förberett med maskeringstape, vilket hjälpte väldigt mycket. Allt som allt är monteringen lätt, men som amatör blir man lätt osäker när anvisningen kanske inte är 100% "vattentät".

Kvalitén av byggsatsen kändes bra och allt som behövs fanns med i byggsatsen.

Vi invigde badtunnan kvällen innan midsommarafton, efter barnen hade somnat. Det var alldeles lugnt och stilla och det ångade från vattnet i tunnan. Underbart, underbart, underbart!

Dagen efter var det midsommarfest och då var det mer fart. Barnen provade tunnan redan på eftermiddagen och senare på kvällen blev det en tantkokning och en herrkokning. Det var väldig uppskattat av våra gäster.


Vänliga hälsningar,

Sara och Yves Schilt
Trångsund



Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.