Referenskund - Susanne från Sösdala recenserar: Basic

Jag hittade SpaDealers när jag sökte på badtunna på Google. Jag mejlade och fick ett snabbt svar. Bra info och snabba svar på frågor. Leveransdag kom vi överens om och det fungerade bra.

Med monteringen var det annars inga problem. Bara att följa anvisningarna. Dom var lätta att följa med steg för steg och allt gick lätt. Vi var 2 som hjälptes åt, inga förkunskaper, och det tog oss 6 timmar att sätta ihop den.

Jag och mina vänner älskar badtunnan som ger ro och ny energi. Jag har badat förr så jag vet att höst och vinter är den tid då det är optimalt att bada. Eftersom vi har en underbar utsikt från tunnan så får vi naturligtvis det där extra av våra bad!!! Jag vet att den kommer att skänka mig mycket glädje många år framöver. Jag är verkligen glad att det blev just er a.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.