Referenskund - ÅSA från Asarum recenserar: Citypalju

Här kommer lite uppgifter till er från en referenskund.
1.Det tog lite tid innan tunnan blev ihopsatt och kom på plats pga helger och vårt vanliga jobb. Kontakten med SpaDealers har fungerat bra. Den har ju gått via mail. Det var en miss att det inte fanns hål för för anslutning till gasolvärmaren men det löste sig efter mailkontakt. Leverans fungerade bra fick tunnan hem till garaget.
2. Monteringen av tunnan fungerade väl med medskickade anvisningar. Kvaliteten upplevdes bra. Det hade inte varit fel om bultarna till tunnbanden varit av rostfritt. Monteringsskruven för sargen också skulle varit rostfria.
3. Vi bifogar bilder som visar hur vi ställt badtunnan. Den står på smågatsten.
4. Upplevelsen av produkten är väldigt bra. Precis som vi tänkt oss och hoppats. Vad ska man säga gedigen tunna. Frågan varför den används svaret är att det är superskönt att bada i den. Vi kommer bara att ha positiva saker att säga om badtunnan och er till era kunder som kontaktar oss :)
Vänliga hälsningar
Åsa o DennisBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.