Referenskund - JOUNI från Lohja recenserar: TopSpaXS

Eftersom vi är gamla kunders hos SpaDealers var det naturligt att kontakta dem när det blev aktuellt att skaffa ny badtunna. Vi skickade vår offertförfrågan via SpaDealers webbsidor och fick snabbt en offert. Sedan fungerade kontakten smidigt via e‐post. Vi kom överens om en lämplig tidpunkt för leveransen och med hjälp av försändelsekoden kunde vi på nätet följa med leveransens färd. Badtunnan levererades till vår gård.

Trots att badtunnan är lätt gjorde den besvärliga transportvägen att vi var tvungna att göra
den ännu lättare. För att göra badtunnan lättare avlägsnade vi den yttre panelen och isoleringen. Samtidigt fick vi tillfälle att se hur rörledningarna och belysningen är installerade. Vi var tre personer som bar tunnan uppför den branta trappan till bakgården, nära dess slutliga plats.

Badtunnan installerades på den plats där den gamla tunnan hade stått, så det behövdes inte mycket grundarbete. Med hjälp av maskinrummets väggstomme och det färdigt installerade filtreringspumpsystemet kunde vi mäta ut rätt placering för elinmatning och utloppsrör.

Tack vare badtunnans konstruktion och lätta vikt gick det bra att på det begränsade utrymmet åter montera värmeisoleringen och panelerna på sina rätta platser och behandla trädelarna med den medföljande träskyddsoljan. Sedan kunde badtunnan läggas på sin rätta plats.

Med sin träpanel och bruna nyans passar badtunnan utmärkt in i miljön. Ett mycket lätt, värmeisolerat lock, som är lätt att hantera och lyfta av när man ska bada. Locket hålls på plats med fyra låsreglar, vilket är viktigt ur säkerhetssynpunkt, särskilt om det
är små barn med och badar. De får inte själva upp locket så lätt.

Lätt att använda, bra och avkopplande. Led-belysningen är stämningsfull när mörkret faller. Du kan ställa in belysningen så att färgerna ändrar automatiskt eller så kan du välja en önskad färg för din avkopplande stund. Den ger otroligt skön avkoppling, både vardag och helg. När kvällarna blir mörkare är det fint att sitta under stjärnhimlen i det varma, bubblande vattnet.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.