Referenskund - Andreas från Böle recenserar: TopSpa

Har ägt en mycket välanvänd vedeldad badtunna från SpaDealers i över 10 år. De senaste åren har tiden inte räckt till att elda badtunnan 3-4 timmar för att få bada så vi började fundera om ett spabad skulle passa oss bättre.

Eftersom vi redan hade bra erfarenhet av SpaDealers och bor inte alltför långt ifrån så fanns det inte några andra alternativ för oss! (viktigt för oss om någonting strular att servicen finns nära till hands)

Vi skickade offertförfrågan och kvällen efter ringde telefon och jag fick svar på mina frågor! Några dagar senare fick vi komma på demonstration av spabadet Medio som vi till sist också bestämde oss för efter mycket funderande!

Mycket nöjd att vi kunde åka och titta på de olika modellerna istället för att ”klicka” hem något från nätet! En vecka senare fick vi hämta badet med bilkärra. Efter en mycket svajig resa hem för att badet var högt lastat kom en bekant och lyfte ner det med hjullastare! Mycket tacksamt eftersom det vägde 390kg!

För att få in badet på vår inglasade veranda fick vi (4st) vinka upp det på högkant å skuffa det uppför en ramp jag hade byggt. Vi använde såpvatten för att badet skulle få ett bättre glid. Läste igenom instruktionerna några gånger och kopplade i ström och fyllde på vatten. Inga som helst problem och 17 timmar senare hade vi 36 gradigt vatten. Verkligen ett lyxbad med starka massagestrålar och porlande vattenfall. Gillar speciellt fotmassagen som jag tycker kunde ha ännu större eller fler strålar. Filtreringen funkar utmärkt med filterbollar som är mycket lättare att rengöra har jag märkt. Vår son (4 år) har blivit riktigt vattenvan och skulle helst bada alla dagar.

Eftersom jag är van med en rund badtunna upplevde jag Medio lite kantigt o stötigt i början och jag började undra om vi borde ha valt ett runt spa istället. Men efter 3-4 ggr vande man sej och nu är det hur bekvämt som helst att ligga där o njuta.Blir säkert hur snyggt som helst med belysningen när hösten kommer med mörkare kvällar. På vår inglasade veranda blev det lite trångt med badet så nu återstår det att bygga ut ca 17m² där badet kommer att få sin slutliga plats.

Andreas, Närpes.Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.