Referenskund - SARI från Helsinki recenserar: TopSpaXS

På semestern kom vi på att vi ville ha en badtunna till stugan för att öka bastunjutningen!
Jag började med att leta på nätet efter information om olika tunnor och vilka egenskaper de har.
SpaDealers sidor kom upp och deras mångsidiga utbud väckte mitt intresse!

Vi åkte ut för att titta närmare på sortimentet och fastnade så småningom för en produkt som så att säga hade ’alla kryddor’ och var lätt att använda året runt och dessutom så okomplicerad som en badtunna kan vara!
Vi beställde badtunnan TOPSPA XS som fungerar med el. Vattnet i badtunnan hålls hela tiden cirka 36 grader varmt med termostatstyrd uppvärmning. Den har också ledbelysning, med färg som växlar med jämna mellanrum! Badnjutningen fullbordas av den välgörande bubbelfunktionen, som går att starta när man så önskar.

Eftersom leveranstiden var bara en dryg vecka fick vi sätta igång med grundläggningen genast. Vi gjorde grunden själva och monterade badtunnan på plats. Sedan gjorde en elektriker de nödvändiga elarbetena och installerade timern.
Nu har vi badat i tunnan varje helg, minst ett par dagar i sträck – och vi njuter i fulla drag!

02.09.2015
Sari, Punkalaidun, Finland


Baljan har nu efter installationen varit mera än ett halvår i flitig användning. Allt har fungerat perfekt och vattnet har hållit sig varmt även i hård kyla. Ett underbart sätt att koppla av efter arbetsveckan.

13.03.2016
Sari, Punkalaidun, Finland



Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.