Referenskund - Mathias från Karperö recenserar: TopSpa

Vi valde att köpa vårt spabad från SpaDealers efter ett besök på fabriken i Korsnäs. SpaDealers var det enda företaget som erbjöd ett besök i sin fabrik och möjligheten att fysiskt få se produkten innan köp. På plats fick vi höra om evolutionen av produkten och hur både massagepumparna och cyklonfiltret utvecklats och barnsäkrats.

SpaDealers långa erfarenhet och lösningar anpassade för vårt klimat avgjorde valet av leverantör. Fysiska närheten till leverantören kändes dessutom trygg. Vi kommer troligtvis att ha igång spaet året runt men om man vill tömma spaet inför vintern så känns det säkert att det är utrustat med en luftpump för att helt blåsa ur alla slangar och ventiler för att förhindra att de fryser sönder under vintern.

Spabadet känns väldigt välgjort och fungerar felfritt. Spaet går även tyst jämfört med andra modeller vi spekulerade på. Isoleringen med polyuretanskivor istället för insprutat var också en fördel. Både styrpanelen och massagepumparna är enkla att använda och möjligheten att individuellt justera massageventilerna är också ett plus. Kosmetiskt är nedre delen av spaets utsida oestetisk och måste kläs in om spaet inte sänks ner i terrassen

Vi saknar en mobiltelefonapplikation för fjärrstyrning och schemaläggning. Appen skulle även underlätta övervakningen av temperaturen i spaet vintertid. Efter påpekande om detta fick vi info om att en sådan är under utveckling.

Efter två månaders användning kan vi konstatera att ett spabad verkligen ger lyx i vardagen. Hela familjen har badat så gott som varje dag under sommarsemestern. Efter en lång arbetsdag har det även varit skönt att varva ner i spaet och aktivera massagepumparna för maximal avkoppling.


Karolin & Mathias, KarperöBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.