Referenskund - Anders från Enebyberg recenserar:

Vi kom i kontakt med SpaDealers produkter på internet och fann vad vi länge letat efter - en mindre och lättplacerad bastu som dessutom är riktigt vacker. Vår nya bastu har väckt många blickar och uppmuntrande kommentarer under sommaren - Hattstugan eller Mumin-bastun som grannarna kallar den. Vi placerade den intill vårt bryggfäste på en plattform där den verkligen gör sig till ett smycke. Den hade också enkelt kunnat placeras direkt på bryggan om man velat undvika bygget av plattformen.

Mot bakgrund av den lätta tillgängligheten och den snabba uppvärmningen har bustun varit igång nästan varje dag under hela sommaren - något som har överträffat alla våra förväntningar. Barn och vuxna - alla vill bada! Vi har varit upp till 10 personer som har badat vid samma tillfälle, om än att 5 personer kan sitta i bastun samtidigt, vilket har fungerat utmärkt.

Kontakterna med SpaDealers gick alldeles utmärkt och kunde ske på svenska. Betalningen gjordes enkelt till ett svenskt Plusgiro och inom ett par veckor hade vi leverans. Bastun levererades i ett paket på en vanlig pall och kunde enkelt rullas direkt från lastbilen över till den båt/pråm som skulle frakta bastun över till ön.

Väl framme på ön packades bastun upp och monterades på lite drygt 1 dag. Bastun levereras komplett och det enda man behöver att köpa till är bastu-stenen. Kvalité på virke och detaljer upplevde vi som mycket bra och själva monteringen gick smidigt med hjälp av medföljande beskrivningar och monterings-DVD. Den enda svårigheten vi upplevde var spännbanden runt tunnan - hur mycket vågar man dra innan de brister.... Till slut vågade vi dra det sista och alla bitar gick ihop!

Sammanfattningsvis: vill man ha en vacker, snabb och lättplacerad bastu i bra kvalité då är detta det rätta alternativet!

Anders, Edholma (Vaxholm), Stockholms SkärgårdBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.