Referenskund - Kent från Konga recenserar: Citypalju

Vi letade efter en badtunna på internet lämplig för tätbebyggelse som skulle värmas upp med gasol och fann SpaDealers city-baljan-24KW gasolvärmare. När vi hade bestämt oss för tunnan med tillbehör begärde vi en offert och fick svar redan dagen efter. All kontakt med SpaDealers har skett genom internet. Leveransen på tunnan skulle ske inom en och en halv vecka efter beställningen och det tog en vecka så servicen och leveransen var mycket bra!

Tunnan levererades till 90% fullmonterad det enda som behövdes monteras var förvaringslådan till gasolen samt koppla in gasolkaminen. Anvisningarna för detta var mycket lätta att förstå då det var både bilder och text!

Vi är mycket nöjda med vår tunna från SpaDealers. Den är lätt att värma upp då vi utnyttjar den mint 3 dagar i veckan för ren rekreation och avkoppling med vänner och familj. Den är lätt att hålla ren med hjälp av Aquaclarus 4000 filtreringssystem som vi köpte till. Den är väl isolerad och håller värmen mycket bra!

6.9.2015
Kent, Konga, Sverige


Hej Ole!


God Jul o Gott Nytt År önskar vi i Konga.

Jag måste skriva lite om bilderna du ser i detta mail.
En helt fantastik tunna,som du ser på bilderna är det frost-8 grader,temperaturen på vattnet i tunnan är +40 grader.
Isoleringen är helt suverän.

24.12.2015

MVH/ KentBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.