Referenskund - Ulf från Värmdö recenserar: TopSpa

Reflektioner kring vårt SPA-bad Medio:

Jämfört många, kändes tryggt med den långvariga finska erfarenheter av utomhusbadande/badtunnor. Välisolerade och lätt tillgänglighet för service och tömning.

Positivt med mörk botten (ocean blue), perfekt vid kvällsdoppet, utan skarpa kontraster, den enda vi sett med denna option.

Rejäla ställbara munstycken. Känns förtroendeingivande!

Snabba offertsvar, med alla väsentliga åtaganden klart och tydligt beskrivna (kostnader, transportvillkor, garantier, tider), även för oss, som inte beställer varor på det här viset dagligdags. Kändes tryggt och genomtänkt, vilket tydligt bevisades vid leverans.

Mycket bra instruktioner: allt beskrevs i logisk ordning, och elektrikern uppskattade kopplingsanvisningarna. Bra praktiska tips, vi saknat från andra möjliga leverantörer.

Snabba svar/hög tillgänglighet kring våra frågor innan och efter beställning.

Tryggt med representation i närheten (Värmdö/Stockholm)

Fantastisk leverans. Jag var orolig för att vår önskade placering skulle innebära egna lyft (390 kg…) för finjustering, men den anlitade transportören lyfte in den med millimeterprecision, 29 meter, över träd, rabatter och terassräcken. Imponerande! Bra val av åkeri! Kom dessutom på exakt utsatt tid! Kan tillägga att kranlyft inte ingick i standardleveransens prissättning.

Våra tveksamheter kring denna investering kom helt på skam: Beställning och leverans helt enligt våra önskemål, massagefunktioner/pumpstyrka överträffade våra förväntningar. Häftiga fontäner roar både barn och vuxna gäster. Omfattande belysning toppar upplevelsen, framförallt nu när kvällarna blir mörkare, och ett snabbdopp efter en sen arbetsdag, nu har blivit rutin.

Bortsett från den dagliga upplevelsen, bekräftade en mäklarbekant att denna investering verkligen bidrar till ett ännu högre försäljningsvärde för huset, den dag vi skulle få för oss att sälja (men det dröjer nog länge nu…)

Skicka ett mail, och kom hit och titta själv!


Ulf, VärmdöBeställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.