Spabad / Utomhusspa | Här kan du köpa spabad / utespa prisvärt - SpaDealers

SPABAD / UTOMHUSSPA FÖR NORDISKA FÖRHÅLLANDEN – VÄLJ SPADEALERS NÄR DU SKA KÖPA UTESPA

Våra spabad är effektivt isolerade och konstruerade för bruk i det nordiska klimatet. Bra isolering ger billiga driftskostnader och skydd mot frysskador. Det perfekta valet för dig som vill ha ett spabad utomhus!

Tips för dig som ska köpa spabad

Vi har många nöjda kunder, inte bara i Sverige utan även i Finland, Norge och till och med så långt bort som Österrike. Ett bra tips för dig som ska skaffa ett utomhusspa är att läsa våra referenser. God kundservice, smidig leverans och enkel, praktisk montering med tydliga instruktioner är några av de saker som vi får beröm för av våra kunder. Du hittar recensioner här.

Spabad utomhus – flera olika modeller i trä och plast

Här nedan presenterar vi våra utespa kortfattat. Vi har flera olika modeller i trä och plast och alla kan hitta ett spabad som passar deras behov. Du kan givetvis läsa mer omfattande beskrivningar på produktsidorna, där vi går in i detalj på hur spabaden är utformade och vilka funktioner de erbjuder. Naturligtvis har vi även bilder på våra utespa så att du enklare kan bilda dig en uppfattning om hur de skulle passa in i just din hemmiljö.TopSpa XS och Polar serien är eluppvärmda men kan kombineras med ved- eller gasolkamin. Läs mera här

Beställ vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i min e-postadress bekräftar jag att jag vill få SpaDealers nyhetsbrev. Samtidigt godkänner jag att SpaDealers behandlar min personliga information i enlighet med sin sekretesspolicy för att skicka mig marknadsföringsmaterial. Läs mera om dataskydd.